Luisterend oor

Luisterend oor

De herfst kan een moeilijke periode voor je zijn: de dagen worden korter en donkerder en je gaat minder naar buiten. Je begint vaker te piekeren, waardoor negatieve gedachten en gevoelens meer kans krijgen. Je hebt extra nood aan een luisterend oor.

Alleen is met iemand gaan praten nu minder makkelijk dan normaal, want we zitten midden in een periode die alle sociale contact inperkt. Hierdoor kan het zijn dat je jezelf eenzaam gaat voelen. Mensen zijn nu eenmaal sociale wezens, die het nodig hebben om regelmatig met een ander te praten.

Daar wil ik je bij helpen! Ik bied nu tijdelijk Luisterend oor sessies aan, een laagdrempelige vorm van coaching. Niet alleen is het niet nodig om eerst een intakegesprek te hebben, de kosten zijn ook een stuk lager dan normaal. Een Luisterend oor sessie kost namelijk slechts € 40.

 

Voor wie is dit geschikt?

  • Mensen die een luisterend oor kunnen gebruiken.
  • Mensen die weer vaker beginnen te malen en piekeren, nu de dagen donkerder en korter worden.
  • Mensen die slechts 1 coaching sessie willen, zonder intake, zonder verdere verplichtingen.
  • En voor iedereen die gewoon graag een uur gezellig wil komen praten, het maakt niet uit waarover!

Wat is een Luisterend oor sessie precies?

Bij een Luisterend oor sessie hoeven we niet eerst een intake te houden. Je mag gewoon een uur komen vertellen over alles wat je maar wilt of wat je dwarszit.
Wil je ergens raad over? Dan geef ik je die natuurlijk ook graag.

Een Luisterend oor sessie is een eenmalige sessie van een uur en kost € 40. Afspraken kunnen overdag en ’s avonds worden ingepland.
Heb je nog verdere vragen? Kijk dan op deze pagina. Staat je vraag daar niet tussen? Neem dan gerust contact me me op.