Veelgestelde vragen

 

Is de coaching coronaproof?

Jazeker! Ik heb een ruime tafel, waaraan normaal groepsgesprekken kunnen plaatsvinden tot acht personen. Met slechts twee tot vier personen (het maximale dat ik momenteel aanhoud) kunnen we dus ruim voldoende uit elkaar gaan zitten.
Ik heb daarnaast ook steeds desinfecterende handlotion staan en als je jezelf er beter bij voelt, dan draag ik een mondkapje.

Kan je ook met z’n twee komen?

Ja, mocht je samen met je partner of bijvoorbeeld een vriendin gecoacht willen worden, dan is dat mogelijk. Wel kan het zijn dat ik na een tijdje vraag om een keer apart van elkaar te komen. Soms merk ik dat er toch zaken zijn die makkelijker 1 op 1 besproken worden.

Voor twee personen reken ik gewoon het standaard tarief, het is dus niet duurder dan alleen komen.

Doe je ook groepscoaching?

Ja, het is eveneens mogelijk om met meer dan twee personen te komen. Ik houd hierbij wel een maximum van 6 personen aan, omdat ik anders te weinig gerichte aandacht kan geven.

Kom je met meer dan twee personen, dan gelden er andere tarieven. Neem hiervoor gerust contact  op.

 

Coach je ook kinderen?

Ja, ook hoogbegaafde of hoogsensitieve kinderen coach ik. De reden dat ik hiervoor geen pagina heb, is omdat ik het alleen op aanvraag doe. Bovendien neem ik niet veel kinderen aan. Het is voor mij – als moeder – moeilijker om afstand te houden van de problemen van een kind. Het vraagt daarom meer tijd om dit van me af te laten glijden.

Voor kinderen gelden dezelfde tarieven.

 

Is iets je nog niet helemaal duidelijk? Of heb je andere vragen? Neem contact op!