Karolien Compiet - Vlinders en lavendel
Karolien - Sceptica GuildWars 2
Karolien - buiten
Karolien - kopje thee

Wie is Karolien Compiet?

In de eerste plaats ben ik een gelukkig getrouwde mama van twee geweldige jongens. Daarnaast ben ik een beelddenkende, hoogsensitieve creatieveling. Ik houd van lezen, schrijven, wandelen en gamen.

Ik heb heel veel interesses, waarvan psychologie er één is. Dit houd mij al bezig sinds mijn tienerjaren, ik heb dan ook altijd geweten dat ik er ‘iets’ in wilde doen. Uiteraard heb ik er over gedacht om psycholoog te worden. Waar ik echter tegenaan liep, waren de beperkingen die eraan hangen. Voor mijn gevoel moet je mensen dan te veel in een hokje stoppen en bepaalt dat welke behandeling er zal volgen. Dat is iets wat ik niet wil, mensen horen niet thuis in een hokje. Bij een behandeling hoort er naar de persoon te worden gekeken. Vaak zijn de nuances veel belangrijker dan het grote plaatje en daar wordt dan, naar mijn gevoel, te weinig rekening mee gehouden.

Met dit in mijn achterhoofd, ben ik beginnen nadenken over alternatieve behandelingen. Op een gegeven moment kwam ik uit bij het beroep ‘Life Coach’ en dat sprak me heel erg aan: iemand helpen bij het verbeteren van zijn leven, met elke keer weer een complete aanpak op maat! Na wat verdere research kwam ik tot de conclusie dat dit echt bij me past. Ik ben hierop dan ook meteen met mijn opleiding gestart.

Ook de volgende opleidingen heb ik met een goed resultaat afgerond:

  • Angst- en stressbeheersing
  • Basiskennis psychotherapie
  • Organisatiepsychologie
  • Mindfulness

Ik vind het belangrijk om een zo breed mogelijke kennis te hebben en behouden. Ik houd dan ook alle ontwikkelingen op het gebied van psychologie in de gaten.

Ook op spiritueel gebied vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Momenteel volg ik om die reden de opleiding tot druïde.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keer langs!

 

Doe mij maar thee en een koekje!