De getrouwde single coach

Ik heb weleens de vraag gekregen of ik weet hoe het is om single te zijn. Want is dat niet nodig om een goede single coach te zijn? Uiteraard heb ik hierover nagedacht en deel ik graag mijn mening hierover!

Weet ik hoe het is om single te zijn?

Laat ik daar heel simpel over zijn: nee, ik weet niet echt hoe het is om een volwassen single te zijn. Sterker nog, sinds mijn zestiende was ik nauwelijks vrijgezel. Vlak voor mijn zestiende verjaardag kreeg ik mijn eerste serieuze relatie. Toen die na 1,5 jaar eindigde, was ik zo’n half jaar vrijgezel. De volgende relatie duurde zo’n 2,5 jaar en met hem woonde ik ook een tijd samen. Ik was bijna twintig toen ik weer thuis ging wonen en ruim een jaar later was ik alweer van straat. En dat ben ik nog steeds. 😉

Maar moet een single coach single zijn geweest?

Kijk, als hoogsensitievencoach is het wel zo handig als je weet hoe het is om hoogsensitief te zijn. Je wil iemand leren hoe hij met zijn hooggevoeligheid om moet gaan. Maar als singlescoach wil je personen niet zozeer leren met hun singleheid om te gaan. Je wil iemand in contact brengen met zichzelf, kijken waar het aan schort bij het daten, hoe men zichzelf niet verliest in een relatie, … En DAAR kan ik je zonder twijfel mee helpen.

Een single coach die weet hoe je een relatie krijgt én houdt

Laat ons eerlijk zijn: uiteindelijk is het veel belangrijker dat je als single coach weet hoe het is om een relatie te hebben en te onderhouden. (Het is uiteraard niet zo dat onze relatie steeds over rozen liep.) Daarnaast moet je kennis hebben van hoe mensen in elkaar zitten. Je moet weten hoe je iemand kunt helpen met zichzelf terug te vinden en hoe iemand van zichzelf kan leren houden. En dat zijn allemaal dingen die ik wel weet en waarmee ik jou wil helpen.

En laat ik zelfs nog een stap verder gaan: zou je mij serieus nemen als single coach, mocht ik al 15 jaar vrijgezel zijn? 😉

 

Ben jij het leven als single beu? Lopen dates af met een sisser? Of gaat het fout na een paar afspraakjes? Neem dan contact op!

 

Getrouwde singlescoach

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie