Heeft de pil invloed op je smaak qua mannen?

Er wordt weleens gezegd dat je op hele andere mannen valt als je de anticonceptiepil slikt. Maar klopt dit wel?

Van relatiemateriaal tot bad boy

Laat ik meteen met de deur in huis vallen: je smaak wordt niet beïnvloed door de pil. Correcter is om te stellen dat hij wordt gestabiliseerd. Met de pil val je simpelweg een hele maand lang op dezelfde mannen. Zonder pil kan dit heel erg fluctueren van degelijk relatiemateriaal, tot een bad boy waarmee je maar één ding wil doen.

Let wel: dit geldt uiteraard niet voor elke vrouw en al zeker niet in dezelfde mate. Ik generaliseer in deze blog heel erg, maar alles is normaal. 😊

Degelijke mannen

In de eerste week na de menstruatie en vaak ook in de week voor de menstruatie voelen veel vrouwen zich vooral aangetrokken tot mannen die degelijk zijn en geschikt als relatiemateriaal. Je libido ligt in deze periode het laagst, je bent dus – in de eerste plaats – ook niet op zoek naar iemand om seks mee te hebben. Een luisterend oor en gewoonweg een maatje is in deze periode belangrijker.

Sexy bad boys

Vooral in de dagen voor je eisprong en tijdens je eisprong zelf, komt de krolse kat in jezelf naar boven. Wat je wil is een man die seks uitademt; eentje die er mannelijk uitziet en waarvan je het idee hebt dat hij bereidt is om aan al je stoute wensen te voldoen. Dat hij niet bepaald geschikt is om mee te nemen naar je ouders of zelfs niet naar een personeelsfeest, is minder van belang.

Welke mannen wil je dan met pil?

Vaak zoekt een vrouw die de pil pakt eerder naar de degelijke mannen, al is het ook niet apart als er vooral gekeken wordt naar iets wat er tussenin zit. Het is dus in de meeste gevallen helemaal niet zo dat het problemen geeft als je stopt met de pil. Al zou het natuurlijk kunnen dat hij je niet helemaal kan bijbenen in de periode rondom je eisprong. 😉

En dan?

Waar ik bovenstaande informatie nu precies voor deel? Om te beginnen om je te laten weten dat het helemaal niet abnormaal is als je niet altijd op dezelfde mannen valt. En dat het helemaal niet abnormaal is als je nymfomane trekken krijgt rondom je eisprong. 😉 Hetzelfde geldt voor een laag/lager libido in de week voor en net na je menstruatie. Je lijf weet nu eenmaal zelf ook wanneer het kan voortplanten.

Voor welke mannen ga je dan?

Zelf zou ik altijd aanraden om niet op mannenjacht te gaan als je rond je eisprong zit. Of toch niet als het om relatiemateriaal gaat, voor andere doeleinden maakt het natuurlijk niet uit. 😉 Ook eerste dates zou ik niet houden rondom je eisprong. Het zou dan namelijk zomaar kunnen dat je die ideale kandidaat weer naar huis stuurt, omdat je op dat moment met net andere ogen kijkt. Of dat je die erg foute kandidaat mee naar huis sleept, om er nadien spijt van te krijgen.

En ikzelf?

Ben je nu benieuwd hoe het bij mij zit? Nou, ik koos Wolf uit met pil en dat zit wel goed. Hij is prima relatiemateriaal gebleken en ik heb ook niet bepaald spijt dat ik hem als vader van mijn kinders koos. Verder merk ik wel een ‘grappig’ iets nu ik weer pilloos door het leven ga. Hoewel ik altijd een voorkeur heb gehad voor oudere mannen (ook Wolf is tien jaar ouder dan ik), durf ik tegenwoordig mijn hoofd om te draaien voor ‘jonkies’ rond die tijd van de maand.

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken op het vlak van daten, seks of jezelf vinden? Neem dan contact op!

 

Stoere mannen

 

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie